Supersnel AP met 1750E

Posted by wifraad1
Category:

Draadloos, we roepen er allemaal over. We gebruiken het voor onze iPad, telefoon en vele andere gadgets om draadloos te communiceren of op social media te zijn. Draadloos vraagt om instellingen, technische kennis over netwerken is minimaal noodzakelijk om het goed werkend te krijgen.

Een AP plug en play voor u.

Heeft  een AP repeteer nodig, stuurt dan uw SSID en WachtWoord toe en WIFRAnet verzorgt de instellingen. We versturen nog dezelfde dag het pakketje en u hoeft alleen maar de stekkers in te pluggen. Geniet zo van een Zorgeloze Verbinding van WIFRAnet.

 

[separator style_type=”none” top_margin=”5″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

“Een slim gebouw heeft meer nodig dan alleen geavanceerde apparatuur of software; het heeft een intelligente netwerkinfrastructuur nodig. (Laura Chen)

[separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

Wij gebruiken voor draadloos AP de betrouwbare Fritzl producten.

Author wifraad1
WIFRAbox biedt een oplossing voor heen- retourzendingen voor winkelgebieden. DZowel de consument als de retailer kan eenvoudig een QR code downloaden en zo een transactie in gang zetten. De WIFRAbox is 24/7 bereikbaar.

Leave a Reply