Kwaliteit en performance voor een nette prijs!

WIFRAbox, de automaat voor zowel voor de zakelijke  als voor de particuliere klant. Met deze pakkatautomaat ontzorgen wij ook studentenhuizen, wooncomplexen, bedrijven en VVE’s als het gaat om pakketten halen of brengen. WIFRAbox is onbemand en zowel koop als lease is bespreekbaar. Wilt u meer weten informeer   wifragroup@hotmail.nl 

Effectieve oplossing

WIFRAbox biedt lokale ondernemers een oplossing voor eenvoudig en tegen een goedkoop tarief een automaat voor het afhalen van gekochte producten of retouren.

Voor uw vaste klanten hebben we leuke acties die we graag met u delen. Wat dacht u van een aanbieding of nieuw product? Kortom vult u het zelf maar in. Bent u het inpakken ook zo moe? Voor uw vaste klanten bieden wij een systeem voor eigen papieren tassen. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Voor onze MEMBERS bieden we een QR code voor het aanmaken van verzendlabels. Geen facturen of retourformulieren bijvoegen, alles digitaal. Wilt u eigen ruimten reserveren in de pakketautomaat of een oplossing op maat in uw winkelpui? Informeer naar de mogelijkheden.

Veel ervaring opgedaan

Elke verandering moet een verbetering zijn. Afhaalpunten in winkels bieden alleen overdag een oplossing, deze zijn beperkt in openingstijden. Voor uw klanten uit de regio of die in uw bestand staan maakt u eenvoudig gebruik van de Smart Phone. Een e-mailmet een QR code is snel verzonden, uw klant weet dat het gereed ligt in de WIFRAbox  en opgehaald kan worden als dat hem of haar uitkomt.

Waarom zou je als lokale winkelier eerst het pakket via een landelijke distributie netwerk rond laten gaan als je zelf het pakket of de aankoop in een papieren tas kunt aanbieden in uw eigen winkel gebied.

Verblijft u in een wooncomplex? Dan bieden we met WIFRAbox oplossingen van 16 – 64 pakketten. Dus geen retouren meer, goed voor het milieu. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

Pakketautomaat WIFRAbox

Voor het halen of brengen van uw aankopen in het winkelcentrum. Aankopen of aanbiedingen worden netjes opgeslagen in onze pakketautomaat zodat u het kunt halen of brengen wanneer het u uitkomt.

Eigen engineering

Heeft u in een winkelgebied een vrij toegankelijke ruimte van ongeveer 20m2 en is deze ruimte intern goed afgeschermd? Dan komen we graag met u in contact voor een WIFRAbox pakketautomaat.

24/7 ondersteuning

In de drukke winkelgebieden bieden we 24/7 ondersteuning met de WIFRAbox pakketautomaat. Deze service is te gebruiken voor ophalen of wegbrengen van aankopen zoals pakketten maar ook als paperbag.